Hvordan velge riktig gravstein

Hvordan velge riktig gravstein

  • Post category:Gravstein

Hva gjør du når dere må velge en gravstein?

Det er vanlig å ha mange spørsmål

For mange er det å plutselig måtte forholde seg til ordet gravstein en ekstra følelsesmessig belastning når man allerede står oppe i en krevende situasjon. Det kan føles overveldende med enda en ting som må ordnes, og det er vanlig å lure på flere ting: Hvordan velger man egentlig gravstein? Hvem skal jeg henvende meg til? Hva med det økonomiske aspektet – må jeg ordne dette med en gang?

Vær raus mot deg selv. Det kan være lett å tenke at alle andre har kontroll og holder hodet kaldt i samme situasjon, men det er helt vanlig å lure på hva man skal gjøre.

Gravstein skal være et verdig og godt minne om et liv som har vært, og valg av stein er noe de fleste av oss kommer bort i en eller flere ganger i livet. – Det kan være lurt å bruke tid på å undersøke både utvalg og priser hos flere leverandører, mener Magne Løvaas.

– Ved å orientere deg i markedet finner du den riktige steinen for den som er gått bort. I tillegg kan du spare flere tusenlapper på kjøpet, sier daglig leder i Løvaas Naturstein.

Bruk tiden du trenger til å bestemme deg
Ta tiden til hjelp og få ting litt på avstand før du begynner prosessen med å velge gravstein eller vurdere navnetilføying på eksisterende gravstein. Husk at du alltid kan velge selv.

– Flere av dem som har benyttet andre leverandører, ser ofte at de ville spart tusener av kroner, hvis de hadde tatt oss i betraktning, sier Løvaas.

Han har full forståelse for at valg av gravstein kan være en tung prosess, preget av sorg og savn. Løvaas mener det likevel er flere gode grunner til å tenke gjennom valg av leverandør, fremfor å bare forholde seg til tilbud formidlet av begravelsesbyråene.

Et søk på nett vil gi deg et overblikk over ulike leverandører som tilbyr disse tjenestene til ulike priser. Da er det du som har kontroll over hele kjøpsprosessen når det gjelder personlig service og pris. For det er lov å ha et budsjett, det er lov å kreve personlig oppfølging og god service.

Fordelen om du velger å gi deg selv tid til å få det resultatet du ønsker deg, er at du som kunde kan kvalitetssikre hele prosessen og få det til riktig pris.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud eller se gjerne på våre gravsteiner.