Hva koster en gravstein?

Hva koster en gravstein?

Ettersom Løvaas Naturstein unngår fordyrende mellomledd, kan vi operere med en lavere salgspris. Etter mange års drift med direkteimport av granittsteiner, har Løvaas erfart at det ofte er store prisforskjeller i markedet for bortimot identiske gravminner.

– Vi kalkulerer en pris på våre steiner basert på våre reelle kostnader og plusser på et forsvarlige tillegg for at det skal kunne være butikk i dette. Likevel opplever vi stadig at prisene våre er betydelig lavere enn hos mange andre leverandørene. Det kan ofte dreie seg om 5000 til 10.000 kroner, i enkelte tilfeller enda mer.

Vi har full forståelse for at valg av gravstein kan være en tung prosess, preget av sorg og savn. Løvaas mener det likevel er flere gode grunner til å tenke gjennom valg av leverandør, fremfor å bare forholde seg til tilbud formidlet av begravelsesbyråene.

Det kan være vanskelig å få full oversikt over hva som er inkludert i prisen. Den beste måten å finne eksakt pris er å bruke vår gravstein generator. Her kan dere komponere gravstein i fred og ro, og får ut en konkret pris på akkurat det utseendet du ønsker. Da får du også en liste over hva som er inkludert. Variasjonen fra leverandør til leverandør er stor, og hos noen løper det store «sjulte» kostnader etter hvert som man innser at man må betale for diverse nødvendigheter som tillegg. Derfor har vi laget en oversikt over hva som inkluderes i prisen hos Løvaas, så du sammenligne med våre konkurrenter.

DETTE ER INKLUDERT I PRISEN:

Hos Løvaas Naturstein gjelder helpolering HELE steinen og dette er inkludert i alle gravstøtter fra oss. Helpolering gir et penere utseende, men har også en funksjon av å ivareta og vedlikeholde steinen. De fleste leverandører av gravstein lokker med at prisen inkluderer helpolering, men mange oppdager forsent at dette ofte kun gjelder forsiden.

Helpolert overflate hindrer mose, alger og smuss å gro fast i steinen. Vi vet at kundene setter pris på lite vedlikehold. Les om hvordan vedlikeholde steinen her.  En gravstein skal stå solid gjennom alle årstider og vare i flere tiår. Våre steiner leveres med 50 års materialgaranti.

Vi sender inn alt av nødvendig søknader og papirarbeid knyttet til gravferdloven. Kjøper du gravstein hos oss er det klart vi skal sørge for at den er godkjent for bruk og at papirer er i orden – uten ekstra kostnad.

Sikring av steinen forskriftsmessig med to rustfrie bolter mellom sokkel og stein, er inkludert i arbeidet hos oss når du bestiller gravstein fra Løvaas Naturstein.

Det er inkludert gratis levering i Bergen. For montering utenfor Bergen be om pris.

Det er inkludert montering. Vi tar oss av det praktiske, så dere kan bruke tiden med familien og det som betyr noe.

DETTE ER IKKE INKLUDERT:

Lykter, vaser og ornamenter som kan vise på noen bilder er ikke inkludert, da det er valgfritt og modellene er mange.

Det er fullt mulig å kjøpe bedplate til eksisterende grav, men da vil det ofte bli ulike nyanser i farge og struktur.  Uansett størrelse får du en bedplate hos oss til en fornuftig pris opplyser Grimstad, som har hørt om tilfeller der rammen koster både fire- og fem ganger den Løvaas Naturstein opererer med.

Omsliping, navnetillegg og oppretting – vedlikehold av eldre steiner kan vi gjøre i vårt verksted fra kr.3000,-. Les mer her.

Den beste måten å vite hva en gravstein koster er å bruke vår gravsteinskomponator.

BEREGN TOTALPRIS PÅ GRAVSTEIN HER

Lukk meny