Gravsteindesigner

Utforme på nett

Lagre skisse

Bestill senere

Komponer i ro og fred

Utform gravsteinen i fred og ro. Test ulike modeller, skrift og tilbehør som du ønsker og få en komplett pris. Få skissen på mail og tenk litt på det før du foretar et endelig valg.

Bedplate inkludert

Bedplate i ekte stein er alltid inkludert hos Løvaas ved bestilling av gravstein.

Montering inkludert

Montering i Bergen er inkludert. Spør oss om pris for montering utenfor Bergen. Vi inngraverer og monterer  på kirkegården, samt tar oss av nødvendig papirarbeid. 

Skrifttyper

I designeren kan du velge ulike farger og skrifttyper på inngravert tekst. Ønsker du pålimte metallbokstaver noterer du det på siste side.

Lykt og lykthus

Lykt og lykthus på bildene er ikke inkludert og må legges til som separat tilbehør.

Gratis designhjelp

Dersom gravsteindesigneren ikke gir ønsket resultat så hjelper vi gjerne med utforming slik at det blir helt som forestillt – selvfølgelig helt kostnadsfritt.

Sende bestilling

Når dere er fornøyd med designet får dere tilsendt skissen på mail. Tenk dere om, føl på det og når dere er klar – bekreft bestilling enkelt via mail.

Når dere har lagt inn en ordre ser vi over skissen og gir eventuelle tilbakemeldinger. Alle nødvendige papirer og søknader blir ordnet av oss før vi lager, frakter og monterer steinen for dere.

Faktura sendes etter at steinen er montert, så dere er sikker på å få det som ønsket.

Ingen forpliktelser

Dette er ikke en bestilling, men en skissedesigner som genererer et skreddersydd pristilbud. Å sende inn skissen er gratis og helt uforpliktende. Vi kontakter deg for en prat.

Nyttige artikler: