Her får du den billigste steinen

Her får du den billigste steinen

  • Post category:Benkeplate

Stein kan være dyrt – og spesielt ekte naturstein av høyest kvalitet. Derfor er det lurt å bestille direkte fra produsent.

Benkeplate er billigst hos produsenten

Ikke veldig overraskende er det billigere å kjøpe direkte fra produsenten, enn via en forhandler eller kjede – selv om forhandleren kjører kampanjer. Ingen fordyrende mellomledd og du vet akkurat hva du betaler for. Du slipper å betale for konsultasjon og veiledning, hvilket mange opererer med. Da trenger man heller ikke å bruke tid på å sammenligne pris hos ulike aktører, da du er sikker på at steinprodusenten alltid vil ha den laveste prisen.

Det er også i mange tilfeller raskere. Produsenten vet allerede hva de har på lager, og kan gi et øyeblikkelig svar på når steinen kan leveres, da produsenten leverer direkte.

Som enkeltkunde får du komplett oppfølging. Vi verdsetter hver kunde høyt, og har et færre antall enkeltkunder. Dette betyr at vi som leverandør har mer tid til akkurat deg, og følger opp hele veien.

Velg gravstein fra produsent

Ettersom Løvaas Naturstein unngår fordyrende mellomledd, kan de på sin side operere med en lavere salgspris. Etter mange års drift med direkteimport av granittsteiner, har Løvaas erfart at det ofte er store prisforskjeller for bortimot identiske gravminner.

Løvaas mener de pårørende bør vite at det eksisterer flere valgmuligheter når det gjelder leverandør av gravstein, og synes en del av hans konkurrenter tar seg vel godt betalt i situasjon som er veldig følelsesladet for mange. Mange velger å kjøpe stein gjennom begravelsesbyrå som lokker med rabatter hos utvalgte stein-forhandlere.

– Vi kalkulerer en pris på våre steiner basert på våre reelle kostnader og plusser på et forsvarlige tillegg for at det skal kunne være butikk i dette. Likevel opplever vi stadig at prisene våre er betydelig lavere enn hos mange andre aktører. Det kan ofte dreie seg om 5000 til 10.000 kroner, i enkelte tilfeller enda mer, røper Løvaas.